Ijscubes

pittige en doeltreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.

BindweefselTouch

De huidbehandeling BindweefselTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt.

Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. De manuele bindweefsel,- cupping- en ijstechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de structuur en souplesse van de huid.


Wij adviseren de BindweefselTouch bij:
  • zichtbare tekenen van veroudering (rimpels en verslapping)
  • ophopingen van vocht
  • voor of na het ondergaan van een (cosmetische) operatie
  • littekens.

Cupping

Cupping is een vacuumtechniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het gelaat en decolleté bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief voor het verminderen of voorkomen van rimpels en littekens.

IJs

Het idee om net als warmte ook de koude in te zetten voor allerlei therapeutische doeleinden, komt uit Japan overgewaaid. In het land van de rijzende zon wordt al ruim dertig jaar de genezende kracht van koude gebruikt.

Het gebruik van ijs brengt een proces van binnenuit op gang. Door het gebruik van ijs wordt de doorbloeding gestimuleerd en lymfeklieren geactiveerd. Het resultaat is een versnelde aanmaak van gezonde lichaamscellen en afvoer van beschadigde cellen en andere ongeregeldheden. Het onderhuidse weefsel wordt op deze manier geactiveerd en de huid wordt aangezet tot herstel.

Zoekt u een erkend Touch instituut of Touch therapeut?

Wilt u een Touch treatment ondergaan? Neem dan contact op met een erkend Touch instituut of erkend  Touch therapeut bij u in de buurt.

ZOEK

Klik & vind uw Touch instituut of Touch therapeut