DBA2021logo.pngHet juryrapport luidde: 1e 'De grondige en zeer zorgvuldig uitgevoerde lichaamsbehandeling is niet geheel pijnloos, maar vaak ronduit zalig. Zwakke punten, zere pezen, ophopingen en gestreste spieren: het wordt allemaal ontdekt én aangepakt. Fijne natuurlijke bodyproducten van Éminence Organics worden ingezet, samen met een stevige massage, cupping, weldadige warmte en ijselijke kou. Bijzonder en effectief”.De Body peelTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.

Body peelTouch

De manuele bindweefsel- en cupping, - en koudetechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de bewegelijkheid en souplesse van het (huid)bindweefsel en (afhankelijk van het stadium) het verminderen of verdwijnen van panniculose (cellulitis)


Zoekt u een erkend Touch instituut of Touch therapeut?

Wilt u een Touch treatment ondergaan? Neem dan contact op met een erkend Touch instituut of Touch therapeut bij u in de buurt.

ZOEK

Klik & vind uw Touch of Touch therapeut