Body bindweefsel massage

de enorme dieptewerking is vooral effectief bij het bestrijden of verbeteren van littekens, striae & sinaasappelstructuren.


BodyTouch

De BodyTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.

De manuele bindweefsel- en cuppingtechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de bewegelijkheid en souplesse van het (huid)bindweefsel.

Cupping is een vacuümtechniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het verkleefde weefselgebied bewogen.

De behandeling BodyTouch heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief voor het bestrijden, verbeteren of voorkomen van pannuculose (sinaasappelhuid), striae en littekens.

Zoekt u een erkend Touch instituut of Skin TouchTherapeut?

Wilt u een Touch treatment ondergaan? Neem dan contact op met een erkend Touch instituut of Skin TouchTherapeut bij u in de buurt.

ZOEK

Klik & vind uw Touch of Skin TouchTherapeut