Dutch Beauty Award


Het juryrapport luidde:

1e 'De beste gezicht,-nek- en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uigevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waard de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij" De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence OrganicTouch treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

OrganicTouch

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften ,voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbetering anno nu.

Wij adviseren de OrganicTouch bij:

  • zichtbare roodheden
  • craquelé-achtige huidstructuur 
  • verouderingsymptomen
  • gevoelig zijn van de huid
  • trekkerig aanvoelen van de huid
  • onzuiverheden


De naam OrganicTouch is een vertaling voor de behandeling Deep tissueTouch gegeven met het merk Éminence organics. Wij bieden samen een sterk concept voor optimale huidverbetering met de kracht van de natuur.

Éminence Organics is een van ‘s werelds grootste, innovatiefste en effectiefste professionele Organische Skin Care Merken met een missie: een gezonde huid en gezonde planeet en de allerbeste service. Huidverbetering op een natuurlijke en eerlijke manier sinds 1958. Eind 2016 introduceerde Annelies Éminence Organic Skin Care in Nederland. www.eminenceorganics.nl


Zoekt u een erkend Touch instituut of Touch therapeut?

Wilt u een Touch treatment ondergaan? Neem dan contact op met een erkend Touch instituut of erkend Touch therapeut bij u in de buurt.

ZOEK

Klik & vind uw Touch instituut of Touch therapeut