Kracht

Wij hebben de overtuiging dat een goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een specialist in staat te voelen. Pas als in het gelaat of lichaam gevoeld wordt, kunnen blokkades, verklevingen of zwaktes gevonden worden en is het mogelijk deze te verhelpen. Elke GreenTouch educatie start met de FunderingsTouch: HET leren voelen in het gelaat of lichaam.

Dit is de kracht van de Touch treatments.

Kenmerkend

Kenmerkend voor de Touch treatments is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen.

De Touch treatments koppelen relax-zation en resultaat aan elkaar. U hoeft niet langer te kiezen tussen ontspanning en verbetering van de huidconditie.

Huidige diensten

Eventuele huidige diensten zoals b.v. microdermabrasie, mesotherapie, endermologie, peelings en het huidig productassortiment eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden en elkaar heel mooi versterken.

Aanpak

GreenTouch Education biedt praktijkgerichte educaties aan. De aanpak is actief gekoppeld aan de eigen werkomgeving. Uw medewerkers leggen geen praktijk of theoretische examens af. In plaats daarvan worden er praktische en theoretische opdrachten uitgevoerd die relevant zijn voor de werkomgeving. Zo leren uw medewerkers precies dat wat er nodig is en kunnen dit meteen in de behandelingen toepassen.

Meer informatie

Vul in vier

Start & Locatie

De educaties kunnen op ieder gewenst moment opgestart worden en worden doorgaans bij u op locatie gegeven. Voornaamste voordeel hiervan is dat uw medewerkers de behandelingen direct aangeleerd krijgen met de tools, elementen en producten van uw bedrijf.

Duur

De duur van de educatie is volledig afhankelijk van de werkervaring van uw medewerkers en de keuze voor de verschillende educaties.

Erkening

Na het volgen van één of meedere educaties ontvangt het instituut de erkenning Touch instituut. Er worden geen certificaten uitgereikt aan uw medewerkers zelf. De naam Touch instituut en de namen van de Touch treatments zijn beschermt. Bij het uit dienst treden mogen uw voormalig medewerkers deze niet langer commercieel hanteren.