Kenmerkend

Bij uw erkend Touch instituut of erkend Skin TouchTherapeut zijn de specialisten in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in spieren en bindweefsel bij u op te sporen. Tijdens een Touch treatment maken zij deze met dieptemassages en verschillende bindweefselbehandeltechnieken bij u los. Hierdoor ontspannen uw spieren en bindweefsel zich en raken uw weefsels sterk doorbloed. 

Een huidbehandeling of massagebehandeling als onderdeel van een Touch treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

De Touch treatments koppelen relaxation en resultaat aan elkaar. U hoeft niet langer te kiezen tussen ontspanning en verbetering van de huid of spierconditie.

Zoekt u een Touch instituut of Touch therapeut?

Wilt u een Touch treatment ondergaan? Neem dan contact op met een erkend Touch instituut of erkend Touch therapeut bij u in de buurt.

ZOEK

Klik & vind uw Touch instituut of Touch therapeut

Pilot 

De gezichten achter GreenTouch Education zijn van Monique Borsboom en Josan van der Meer. Zij hebben het leerstuk voor de Touch treatments ontwikkeld.

Zij ontwikkelden tot eind 2016 uitsluitend voor het succesvolle zusterbedrijf De Elvenhoeve. Binnen dit kleinschalig well-being concept, geroemd om haar vakbekwame behandelingen worden tot op heden de nieuwste Touch technieken en Touch treatments ontwikkeld en als eerste geïntroduceerd. www.elvenhoeve.nl