Warm zandTouch

De Warm zandTouch wordt gegeven in een thermische zandbed gevuld met 225 kg Alpha- kwartszand. Dit zand blinkt uit door de bijzondere eigenschap de warmte intensief op te slaan en gedoceerd af te geven.

Het maakt een perfecte aanpassing waardoor een optimale drukontlasting gecreëerd wordt. Zodra de droge, milde warmte van het kwartszand het ingebedde lichaam omsluit ontstaat een snelle en intensieve ontspanning zonder belasting van hart en bloedvaten.

Het zand is ingenaaid in zakjes en vooraf verhit. Door deze warmtestempels wordt de warmte van het zandbed waarop u ligt versterkt. De zandstempels worden tijdens de Warm zandTouch regelmatig verplaatst. Dit geeft een intens warm gevoel in het hele lichaam en dient niet alleen voor ontspanning of stressvolle momenten, maar ook als hulp voor het opheffen van diep liggende blokkades. Het bevordert de afvoer van afvalstoffen bij verzuring, afvallen en oedeem.

Wij adviseren u de Warm zandTouch bij:

  • de behoefte aan een diepe ontspanning
  • vermoeidheidsverschijnselen
  • na of tijdens detoxkuren
  • diëten/ afvallen
  • ophopingen heeft van vocht
  • lang koud blijven
  • pijnlijk aanvoelen van het bindweefsel

U kunt de Warm zandTouch uitsluitend ondergaan bij therapeuten/ bedrijven welk in het bezit zijn van een warm zandbed.

Klimaattherapie

Deze behandeling met warm zand heeft een lange medische traditie. Reeds in het oude Egypte werd deze therapievorm ingezet.

Jaarlijks reizen er miljoenen mensen naar de zuidelijke stranden, om van het warme zand te genieten, het lichaam te regenereren en indicaties succesvol te behandelen. De huidige technologie maakt het ons mogelijk deze warmtetherapie het hele jaar door op elke gewenste plek ter wereld te brengen.

Zoekt u een erkend Touch instituut of Touch therapeut?

Wilt u een Touch treatment ondergaan? Neem dan contact op met een erkend Touch instituut of erkend Touch therapeut bij u in de buurt.

ZOEK

Klik & vind uw Touch instituut of Touch therapeut